• darkblurbg
  Voor ieder bugdet een droomtuin
  foto van Nick Vester
 • slidebg1
  Voor ieder bugdet een droomtuin
  foto van Nick Vester
 • slidebg1
  Voor ieder bugdet een droomtuin
  foto van Nick Vester

Ontwerp

Heeft u uw droomtuin in gedachten, maar kunt u dit op papier niet kwijt? Of heeft u juist geen idee wat u met uw tuin wilt? Nick Vester Tuinen biedt de oplossing.

Of u nu een spannende tuin wilt, een landelijke tuin, of juist een strakke, moderne tuin. Bij het ontwerpen van uw tuin wordt rekening gehouden met al uw persoonlijke wensen. U kunt hierbij uw eigen ideeën kwijt of alles overlaten aan de ontwerper. Het uitgangspunt is dat er een ontwerp op tafel komt dat volledig aansluit bij uw persoonlijke stijl.

Hoe gaan wij te werk?
Wanneer u een afspraak heeft gemaakt, zal de ontwerper bij u thuis langskomen. Hij zal met u doornemen wat uw eisen en wensen zijn en met welke stijl hij rekening zal houden bij het ontwerpen. Tevens zal hij noteren welk budget u voor ogen heeft, zodat hij hier bij het invullen van de tuin rekening mee kan houden. Tot slot zal hij bij het bezoek de tuin gaan opmeten.

Naar aanleiding van dit gesprek zal er een schets worden gemaakt. Wanneer deze naar uw tevredenheid is, zal er een definitief ontwerp worden gemaakt. Het maken van deze tekening gebeurt volgens de nieuwste technieken, met een speciaal ontwerp programma. Hiernaast zal er tevens een beplantingsplan worden gemaakt.

Trampolines

Trampolines

Welk kind wordt er niet blij van een trampoline in de tuin?! Wij leveren trampolines van...Lees verder >
kunstgras

Kunstgras

Wilt u wel een groen gazon maar geen onderhoud? Denkt u dan is aan kunstgras. Lees verder >
veranda

Veranda

Om langer buiten te kunnen zitten is een veranda ideaal. Regen weerhoudt u niet...Lees verder >
boomverzorging

Boomverzorging

Boomverzorging is een vak dat gerichte vakkennis en ervaring vereist. Wij...Lees verder >

Onze hoveniers zijn o.a. werkzaam in:

Logo Nick Vester Tuinen wit

logo SBB

Contactgegevens

Reacties van klanten

Familie Eijsvogel - ‘Wij zijn zeer tevreden met de werkzaamheden van Nick en zijn team. Allen hebben bijzonder hard gewerkt. Eventuele extra werkzaamheden van onze kant werden direct ingewilligd. Heel fijn team en alles einde van de dag weer netjes opgeruimd. Wij hadden een flinke klus te doen, veel onderhoud. Super tevreden met mooie aanplant. Veel verstand van plantkeuze. Een echte aanrader!! Hartelijk dank. Familie Eijsvogel’

Familie Rendorp - ‘Een lange, smalle tuin op het noorden. Nick Hielp ons fantastisch. Wat zijn we er nu blij mee!’

Like ons

logo Facebook logo Indesign
© 2020 Nick Vester Tuinen Website door: Gibreto